Membrii Nelly Venet

Username:
 
Parola:
 
Login
 
Crează un cont nou
Solicită o parolă nouă
 
 
 
 

Newsletter Nelly Venet

Email:
 
Abonează
 
Dezabonează
 
 
 

Conditii de utilizare

 

Va rugam cititi cu atentie:

Acest site este operat de Nelly Venet. Puteti contacta Nelly Venet la adresele: nelly.venet@yahoo.fr ; nelly.venet@gmail.com Nelly Venet ofera servicii de consultanta, coaching si cursuri asa cum sunt descrise in cadrul site-ului. Pentru a beneficia sau inscrie la acestea urmati procedura descrisa pe site sau contacti direct Nelly Venet la adresele mentionate.

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, SUNTETI DE ACORD şi acceptati urmatorii termeni, conditii şi notificari NE REZERVAM dreptul de a modifica, UPDATE, si revizui acesti TERMENI DE UTILIZARE in orice moment, va rugam sa verificati periodic, in cazul in care sunteti interesati:

  1. Acceptati sa nu folositi acest site pentru scopuri ilegale.
  2. CONFIDENŢIALITATEA si secrete comerciale: sunteti de acord ca tot continutul si materialele disponibile pe acest site, sunt SECRETE DE PROPRIETATE TRADE protejat de drepturile, marcile inregistrate, marcile de servicii, patente, SAU ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE si de alte legi, iar folosirea lor este limitata de TERMENII ACESTUI ACORD. UTILIZAREA CONTINUTULUI sau materiale de pe acest site pentru orice scop, fara permisiunea scrisa de la Nelly Venet este strict interzisa. Sunteti de acord ca veti crea lucrari personale inspirate de acesta si nu derivat al acestui site sau a produselor oferite in cadrul site-ului.
  3. Intelegeti ca introducerea numelui dvs. si adresa de email pe pagina de start la categoria MEMBRI si abonarea la NEWSLETTER GRATUIT, nu implica nici o obligatie " Sfaturi" - buletin informativ prin email. Acest buletin informativ este oferit ca serviciu GRATUIT de Nelly Venet in situatia in care este disponibil iar pentru achiziţionarea sa este necesara inscrierea cu adresa de email. In situatia in care cu ocazia dezabonarii, abonatii pot avea probleme de a se retrage sau elimina ACEST NEWSLETTER GRATUIT, puteţi contacta Nelly Venet la adresele: nelly.venet@yahoo.fr ; nelly.venet@gmail.com pentru atentia personala. Accesarea acestui site in calitate de MEMBRU si acordul de a fi abonat la acest newsletter e o recunoastere a faptului ca SUNTETI DE ACORD - ca ati optat-IN pentru a primi newsletter-ul nostru prin furnizarea numelui prenumele si adresa EMAIL PE SITE-UL NOSTRU. DACA NU DORITI sa primiti newsletter-ul nostru, FACETI CLICK pe linkul de DEZABONARE in partea de jos NEWSLETTER. Daca aveti nevoie de asistenta suplimentara, contactati-ne la adresele mail mentionate.