Membrii Nelly Venet

Username:
 
Parola:
 
Login
 
Crează un cont nou
Solicită o parolă nouă
 
 
 
 

Newsletter Nelly Venet

Email:
 
Abonează
 
Dezabonează
 
 
 

Seminarii

 

Pentru o schimbare in mai bine

 

Ateliere

 

ATELIERE  "TRAIM BINE"  "SUNTEM BINE"

Viziune despre lume, viziune asupra vietii

Va invitam ca plecand de la aceste concepte sa dezvoltam impreuna , impartasind stiinta noastra de fi si de a trai, credintele si informatiile noastre, o viziune care poate sa va schimbe viata. Cuvinte cheie in cadrul acestui atelier/ Univers, Constiinta, Fiinta – fiinta, realitate – proiectii, Creatie – creatie, religii, filozofii, maestrii, si multe altele inca..

Fericirea, aceasta se invata…

Fericirea de care toata lumea vorbeste de cand umanitatea.Toata lumea o cauta. Noi va propûnem o culegere de « lucruri frumoase » si in acelasi timp propozitii de technici, de strategii si de activitati ce stimuleaza fericirea si care pot schimba perceptia voastra de « lumea voastra »

Dezvoltati-va intuitia

Ce este intuitia, cum se face ea cunoscuta voua, care sunt beneficiile de a o dezvolta. Consultant, medic,… intuitiv - orientari in anumite meserii. Si intuitia in viata de toate zilele

Forta gandului si afirmatiile pozitive

Gandul este energie creatoare. Nu numai pentru a ne juca cu asocierea de cuvinte, dar de asemenea pentru : gandind si vindecand ; gandind si reusind, gandind si avand….Este invitatia noastra de a descoperi universul gandirii. Vom vedea, de asemenea, modele de afirmatii pozitive si metodele de urmat cand vrem sa testam forta lor.

Comunicare eficienta

A comunica bine cu sine insusi inseamna a comunica bine cu ceilalti. Increderea in sine, Programarea Neurolingvistica, Inteligenta relationala ,… descoperindu le impreuna, viata se schimba si reusita va surade

Creierul, timpul, momentul prezent

Un atelier care vorbeste despre emisfera stanga si emisfera dreapta. Si care va invata viata de ambele emisfere ale creierului vostru. Doua universuri aparent opuse, dar care armonizate au un potential extraordinar. Si de asemenea un alt aspect, acela de a intelege si utiliza puterea momentului prezent, ceea ce inseamna a intelege unul din « mecanismele » de creare a vietii.

Relatia noastra cu banii

Universul ne da tot ceea ce avem nevoie, Legea Atractiei exista. Cum merge pentru voi ? Legea Atractiei este una din legile universale cele mai « mediatizate »… in acest moment intelegerea functionarii sale intereseza foarte multe persoane. E simplu, e ca si viata… pentru unii. Mai inainte de toate, sa stim ca ea exista si sa credem,. apoi sa o aplicam in viata de toate zilelele … E sa revenim la inceput… stim, credem… pentru a vorbi in cateva cuvinte. Dar fiti siguri, atelierul va propune plus… Lucrurile simple sunt cel mai greu de explicat… Dar puteti cunoaste mai mult si aplica.

Sanatate – surse si resurse anti-age

Gastronomie ce este in armonie corp si spirit. In farfuria noastra se gasesc cele mai bune substante « anti rid » . Alimentatie adaptata la consumul real de energie. Alimentatie yin-yang. Puterea anti-oxidantilor. Reducerea alcalinitatii. Numai cateva idei pentru a va suscita apetitul pentru bunatatile pe care le veti gasi in acest atelier.