Membrii Nelly Venet

Username:
 
Parola:
 
Login
 
Crează un cont nou
Solicită o parolă nouă
 
 
 
 

Newsletter Nelly Venet

Email:
 
Abonează
 
Dezabonează
 
 
 

Pentru ce sa creati?

 

Ce poate sa schimbe in viata voastra faptul de a crea Relatia cu Nelly Venet? De a cunoste si beneficia de conceptul sau Arche 2C in relatie client coaching si dezvoltare personala?

-Puteti descoperii cine sunteti si ce vreti cu adevarat
-Gasii echilibrul (gestiona plusul si minusul, albul si negrul, femininul si masculinul, yin -ul si yang-ul, vanilia si ciocolata,...)
- O noua imagine de sine sau/si de afacerea voastra
- Reusita, merge inainte
- Solutii

-Clienti fericiti, multumiti de a fi clientii vostri    

-Implinire de sine, dezvoltare personala si spirituala, invata fericirea (da, fericirea se invata!) 

Nimic nu se face fara nimic si stand si asteptand sau emitand judecati sau reflectii  "la stanga si la dreapta", "timpul trece, viata trece", cum zice romanul, si batem pasul pe loc, pierzand timpul privind, sau in cel mai rau caz criticand pe cei ce fac, de bine de rau, ceva ...

ACTIUNEA e cheia!
Acum, pentru ca acum e singurul moment care conteaza, nu avem putere nici pentru ieri nici pentru maine, deci, ce vreti voi, cu adevarat, acum? Indrazniti!

"Actiunea este paine si vinul care vor hrani REUSITA mea" Og Mandino 

Eu sunt aici ...  

De exemplu: daca ar veni cineva sa va intrebe daca asteptati un an sa fiti fericit sau vreti sa fiti imediat,  ce alegetiLaughing?

Cati sunt cei care zic "voi vedea intr o zi" si va bombardeaza de scuze, explicatii, judecati de valoare sau chiar de lucruri sau persoane, etc...

Voi nu sunteti asaLaughing, nu i asa? 

Iar daca doriti sa aveti  o descriere technica, detailata, concreta, a parcursului personal, profesional, Nelly Venet,  pentru a vedea ca totusi  nu sunt doar vorbe in vant,  puteti vizualiza un scurt istoric diplome, certificari, domenii de competenta aici.